Новини
СИРОПУСНИЙ ТИЖДЕНЬ
СИРОПУСНИЙ ТИЖДЕНЬ І ПАТРІОТИЗМ
Українські традиції завжди супроводжувалися їжею, котра часто опинялася в центрі обрядів і традицій.
Останнє яскраве дійство у циклі зимових свят посідає тиждень Запусти, Масниці або по-іншому – Сиропусний тиждень.
На теренах України основною стравою у Сиропусний тиждень були вареники з сиром, сирники господині робили різноманітні запіканки з сиру.
Кулінарна добра чаклунка нашого ліцею Антоніна Анатоліївна в Сиропусний тиждень порадувала наших дітей, відповідно до українських традицій, смачнючими сирниками.
В затишній і зручній їдальні де на стінах котик-муркотик споживає запашний супчик і стіни прикрашені дитячими малюнками, які діти подарували на свято День кухаря своїй улюбленій тьоті Тоні, я підслухала розмову учнів, які обідали. Діти отримавши порцію смачних сирників розпочали обговорення про те що у нас в школі не печуть якісь бліни а пригощають сирниками, відповідно до народних традицій. Ми ж українці! – підсумував хлопчик і це було надзвичайно приємно.
04.03.2025 | Aдмін
Навігація
- Головна
- Новини
- Наше село
- Фотоальбом
- Педколектив школи
- Історія створення школи
- Контакти
- Громадська приймальня
- Посилання
- Пошта
- Результат моніторингу якості освіти
- Прозорість та інформаційна відкритість закладу
- Методична робота
- Виховна робота
- Шкільна бібліотека
- Нова українська школа
- Архів школи
- Підготовка до ЗНО
- Рішення педагогічної ради та протоколи нарад
- НІ булінг !
- Дистанційне навчання
- Накази директора школи
- Стратегічний план розвитку школи
- Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти
- Шкільне відео
- Електронні класні журнали та щоденники
- Оголошення
- Атестація педагогічних працівників
- Поради психолога